Våra riktlinjer

Styrud – en viktig kugge i hållbart samhällsbyggande

Styruds affärsidé är att med borrning som bas utveckla marknaden, produkter och tjänster, så att kunden uppnår ekonomiska och miljömässiga vinster. Detta skapas med en kvalificerad och marknadsdriven personal, där smarta lösningar ger förutsättningar för tillväxt och lönsamhet.  Visionen är att vara  kundernas självklara förstahandsval när det gäller alla de teknikområden där koncernens bolag verkar och genom ett kostnadseffektivt byggande, utan att förbruka jordens ändliga resurser, hjälpa vi människor och samhälle till en positiv utveckling och ett gott liv.

För att leva upp till förväntningarna som affärsidé och visionen skapar, har vi dokumenterade riktlinjer inom ett antal områden, som t.ex. miljö, etik och hållbarhet. Här finns en del av våra riktlinjer samlade.

Styrud har ett ISO-certifierat ledningssystem

Styruds ledningssystem uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015.  Entreprenadprocessen är grundligt genomgången,  strömlinjeformad och dokumenterad för att kvalitetssäkra navet i vår verksamhet.

Styruds uppförandekod

En sammanfattning av de gemensamma regler och värderingar som alla inom Styrud ska arbeta efter för att skapa förtroende och goda relationer till kollegor, kunder, samarbetspartner och vår omvärld. Styrud strävar efter högsta nivå när det gäller etiskt uppförande och dessa regler ska vara vägledande i alla lägen som berör vårt arbete och vår verksamhet. Det är också viktigt att våra medarbetare trivs och att vi har ett gott arbetsklimat. Nyckelord är respekt, ansvar och hänsyn.

Styrud och GDPR

Även vi på Styrud har rannsakat oss själva och sett över våra system och rutiner inför att EU:s nya dataskyddsförordning GDPR som trädde i kraft den 25 maj 2018. Syftet är att du ska kunna känna dig trygg med hur vi använder de uppgifter vi har om dig. Personuppgifter som finns hos oss av affärsmässiga skäl behandlas som lagen föreskriver.  Vi strävar efter att vara en seriös partner och vi vill att vårt namn och varumärke förknippas med trygghet och förtroende.

Letar du efter något?

Generic selectors
Matcha exakt
Sök i titel
Sök i innehåll
Sök i inlägg
post
page
kontor
jobb
Sök i sidor
aopages
metod
kontaktpersoner
tjanster
Filtrera via kategori
Okategoriserade
Kundcase - Schaktfri ledningsbyggnad
Kundcase - Grundläggning
Kundcase - Geoenergi och vatten
Styrudkoncernen
Schaktfri ledningsbyggnad
Grundläggning
Geoenergi och vatten