Villkor för lagring av personuppgifter för din ansökan

För att behandla din ansökan om tex jobb eller examensarbete behöver vi lagra dina personuppgifter och övriga uppgifter som du anger. Vi använder endast uppgifterna för att ta ställning till din ansökan och matcha dina uppgifter mot lediga jobb eller projekt.

Uppgifterna kan lagras i flera år, dock högst tio år, i syfte att kunna återkoppla till din ansökan och för matchning av framtida jobb.

Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Styrud Ingenjörsfirma AB, samt de bolag som ingår i koncernen.  Box 2032, 433 02 Sävedalen, Sverige • Telefon: +46 (0)31-336 78 50

Vi har skyldighet att lämna ut registrerade personuppgifter när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta oss för att bli borttagen ur databasen.

Antispam skydd från Google

För att förhindra att detta formulär missbrukas eller används för spam, skyddas denna webbsida av Google reCAPTCHA. Detta innebär att utöver ovan nämnda villkor gäller även Googles sekretesspolicy och användarvillkor.