Vi ses i Eskilstuna – EBR Metod- och maskindagar!

Vart fjärde år arrangeras EBR Metod- och maskindagar, som ett OS för elbranschen. Detta unika branschevenemang har funnits lika länge som Styrud, nåja ett år längre till och med, en stor utomhusmässa som branschorganisationen Energiföretagen i Sverige arrangerar tillsammans med något av sina medlemsföretag. Nu, 2022, är det dags igen och den här gången är det Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö som är värdar för mässan, som äger rum i Vilsta i Eskilstuna den 17–20 maj.

Styrud kommer att vara på plats vid station nr 6 – Markarbete – och berättar om möjligheterna med schaktfritt ledningsbygge; Ett område där utvecklingen går stadigt framåt avseende både vad som är praktiskt genomförbart och hur tekniken blir alltmer effektiv och skonsam för miljön.
Vi kommer vi att presentera ett projekt ur Styruds omfattande referenslista och vi har också med oss vår största borrigg, en PD 100 från Prime Drilling i Tyskland.

Under EBR Metod- och maskindagar får elnätsbranschens medarbetare under ett par dagar se och uppleva det senaste inom sitt gebit, med inslag av både nya och beprövade metoder, maskiner och verktyg på åtta visningsstationer. Mässan är uppdelad i två omgångar, där deltagarna alltså anmäler sig till två av mässdagarna och deltar antingen 17–18 maj eller 19–20 maj. Tack vare upplägget med styrda visningar med rundvandring till alla utställare, får alla deltagare garanterat se allt innehåll på mässan.

Vi på Styrud ser fram emot ett soligt evenemang i Eskilstuna i maj!

 

Dela gärna: