Frukostseminarier i Göteborg

I vintras genomfördes en seminarieserie i Stockholm – en fyrklöver bestående av fyra frukostar vid fyra tillfällen med fyra olika teman. Detta blev både välbesökt och uppskattat och nu har turen kommit till Göteborg med samma upplägg.

Fyra fredagar i september
Frukost serveras i Lisebergsbyn, Kärralund (naturskönt beläget i kanten av Delsjöterrängen och information om borrade metoders gränslösa användbarhet avnjuts till morgonkaffet. Vid första tillfället blev det fullt hus, då Schaktfritt ledningsbyggande stod på menyn. Styruds VD Jörgen Johansson hälsade välkomna och presenterade Styruds verksamhet för gästerna. Sedan tog Anders Jacobsson och Tobias Wingqvist över scenen och gav en snabb tur via de olika metoderna till hur de kan appliceras i verkligheten med kluriga lösningar i olika projekt.

???????????????????????????????  Demonstration av ledningsdragning
Välbesökt frukost då Anders visar fördelarna med schaktfritt ledningsbyggande på ett både visuellt och handgripligt sätt.

För dem vars nyfikenhet är väckt, erbjuds studiebesök vid Styruds arbetsplats Floda-Hunstugan. Läs mer här!

Det finns platser kvar!
13 september  “Smart grundläggning, ljudlös sprängning och allt däremellan”
Borrning löser många komplicerade byggproblem. Vi går igenom fördelarna med vår egen borrmetod StyroRock och jämför den med traditionell kärnborrning. Och när ska du byta ut traditionell sprängning mot tyst och miljövänlig wiresågning? Praktikfall redovisas.

20 september “Vinst varje gång – spara stora pengar med geoenergi.”
Johan Barth, VD på Geotec redovisar det allra senaste i diskussionen om bergvärme kontra fjärrvärme t ex. Vi redovisar också aktuella besparingskalkyler och beskriver ett par energilager som Styrud byggt.

27 september “Hur miljövänligt är schaktfritt egentligen?”
Vi visar hur mycket bättre för miljön det är att använda schaktfri tekning. Områden som berörs är utsläpp, transporter, deponering, återfyllnad , buller och efterlagning.

Anmälan till info@styrud.se

 

 

Dela gärna: