Inköparen – en framgångsfaktor

God fortsättning på det nya året!

Det är våra fantastiska medarbetare som gör Styrud och vi inleder året med att presentera vår inköpare.


Annika Jacobsson

Redan i våras startade rekryteringsprocessen för att finna Styruds nya inköpare och under hösten hade vi nöjet att hälsa Annika Jacobsson välkommen till huvudkontoret i Göteborg.

Annika kommer med gedigen erfarenhet från logistik- och inköpsverksamhet inom ett flertal branscher, närmast från Volvo där hon jobbat både på Cars och bussar. Och med detta kommer kunskap och kompetens som Styrud kommer att ha stor nytta av.

Inköparen är en nyckelperson i en verksamhet som har utmaningar både vad gäller logistik och volym. Styrud utför anläggningsprojekt över hela landet, både på landsbygd och i storstad och det krävs ett ständigt arbete för att säkra kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet till kostnader som är rimliga.

Nu har Annika hunnit sätta sig in i Styruds tjänsteutbud och verksamhet och skapat sig en bild av vad som väntar.

  • – Jag ser fram emot att arbeta i en ny bransch och att få bidra med mina kunskaper och erfarenhet inom inköp och logistik för Styrud-koncernen, säger Annika. Att få vara med och bidra till den positiva utveckling som Styrud har känns både stimulerande och som en härlig utmaning.
  • Omväxlande uppgifter från stora investeringar till löpande beställningar – den ena dagen kommer inte att vara den andra lik.
Dela gärna: