Välkommen på studiebesök – schaktfritt i Trollhättan

Vi på Styrud vill gärna dela med oss kunskap om möjligheterna som schaktfritt ledningsbygge innebär. Just nu pågår ett spännande projekt i Trollhättan där ledningar skall anläggas under Göta Älv och lagom till hemdraget bjuder vi in till studiebesök på arbetsplatsen.

Styrud bjuder in till studiebesök på sin arbetsplats i Trollhättan
den 14 novemberkl 12:00


Tisdag den 14 november kl 12:00 bjuder vi in till studiebesök på vår arbetsplats i Trollhättan. Välkommen att se ledningsbyggande i verkligheten och prata med våra projektledare om såväl metoder som teknik.
Vi startar med enklare förtäring och presentation och därefter tar vi en titt på produktionen.

 

Ledningar under Göta älv
Styrud genomför schaktfritt ledningsbygge på uppdrag  av Trollhättan energi, som investerar för att ersätta befintliga gummiledningar som är i dåligt skick. Tre rör kommer att dras under Göta älv med hjälp av PD100; Styruds största borrigg för styrd borrning. Sonderingsborrning har genomförts för att säkerställa att inget berg finns i ledningslinjen och att projektet är genomförbart med hänsyn till geoteknik.
Varje borrning är ca 470 meter lång och gyrostyrning används för att kunna följa och styra borrningen på det stora förläggningsdjupet under älvens botten.

Anmälan
För att delta på studiebesöket är du välkommen att skicka anmälan till info@styrud.se

 

Dela gärna: