Styrud avtackar 2 nyblivna pensionärer

När våren glider över i maj månad mister Styrud två av sina medarbetare med mest erfarenhet i bagaget. Kerstin Jansson och Christer Reiser fortsätter sina resp. livskarriärer med fokus på helt andra ting än Styrud och bästa utnyttjandet av borrade metoder.

 Kerstin Jansson och Jörgen Johansson, Styruds VD    Geotecs VD Johan Barth och Christer Reiser
Kerstin Jansson och Styruds VD, Jörgen Johansson, samt till höger Geotecs VD Johan Barth och Christer Reiser.

 

Kerstin började på Styrud som ekonomichef för 6 år sedan och sedan dröjde det inte länge innan hon övertog VD-stolen. Med snabb expansion följde växtvärk och med ny VD på plats kunde Kerstin ägna senaste året åt att som personalchef organisera en personalavdelning anpassad för ytterligare tillväxt. Avtackningen av Kerstin genomfördes med tårtkalas och blommor på huvudkontoret i Sävedalen.

Christer har varit i branschen sedan urminnes tider och var framgångsrik ägare och chef på Järvsöborr, som köptes till Styrud-koncernen 2005. Undrar om någon kan räkna hur många brunnar för vatten och energi som borrats i Christers regi under åren… Som seriös borrare har han naturligtvis varit trogen medlem i Geotec – Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation – och vid en ceremoni under årsmötet i Stockholm avtackades Christer under högtidliga former.

Detta blir en stor minuspost i den samlade erfarenhetsbanken, men båda har varit generösa med sin kunskap och lämnat gången krattad för dem som är kvar.

Styrud tackar för alla givande år och önskar de båda långlediga lycka till i sin än så länge ovana tillvaro.

Dela gärna: