Styrud lanserar metodväljare för schaktfritt ledningsbygge

Schaktfritt ledningsbygge är miljösmart, tidseffektivt och ekonomiskt, samt dessutom med minsta möjliga störning för omgivning och infrastruktur. Det finns schaktfria alternativ för i stort sett varje ledningsprojekt. Kunskapen om schaktfritt ledningsbygge har ökat och nu blir det ännu smidigare att hitta de schaktfria lösningarna.

Med över 20 olika metoder verktygslådan, kan Styrud leverera den mest effektiva helhetslösningen, antingen det gäller en enkel borrsträcka eller olika kombinationer för att lösa kluriga problem i mer omfattande projekt.

Styrud har byggt en applikation

Vilken metod lämpar sig för de förhållanden som finns just här? Styrud har byggt en applikation där du snabbt och enkelt kan få svar på frågan om vilka metoder som kan lösa ledningsbygget med just dina förutsättningar. Styrud lanserar Mullvaden – en metodväljare för schaktfritt ledningsbygge!

En metodväljare för schaktfritt ledningsbygge

Vilken typ av ledning, hur lång sträcka, vilken geoteknik, hinder i vägen…
Mullvaden gör det enkelt! Fyll i uppgifter om projektet och få svar på tänkbara lösningar.
Naturligtvis kan ingen app slå våra experter på fingrarna, så du har alltid möjlighet att återkoppla till någon av våra projektledare för en fördjupad diskussion och analys.

  • Varför bjuder vi på den här genvägen? Vi ställer frågan till Johan Blomdahl, regionchef på Styrud som varit involverad i utvecklingsprojektet.
    – Vi vill gärna sprida så mycket kunskap som möjligt om de schaktfria alternativen för ledningsbygge,  säger Johan. Vi vill avdramatisera, göra det enklare och mer lättillgängligt.
    – Det här ser vi som ren kundvård! Ett smart hjälpmedel till våra projektörer och andra aktörer.

Välkommen att prova Mullvaden! Du kommer till metodväljaren via länken här intill.

 

Dela gärna: