Styrud och GDPR

Även vi på Styrud har rannsakat oss själva och sett över våra system och rutiner inför att EU:s nya dataskyddsförordning GDPR träder i kraft idag. Syftet är att du ska kunna känna dig trygg med hur vi använder de uppgifter vi har om dig.

Skäl för användning, vad vi sparar och hur vi hanterar data

Vi respekterar din integritet och skyddar de personuppgifter som vi behandlar. Vi sparar kontaktuppgifter till pågående och tidigare affärskontakter för att uppfylla affärsmässiga krav och för riktad marknadsföring och vi sparar uppgifter från personer som medverkat i rekryteringssammanhang, så länge processen är aktuell eller så länge den medverkande önskar.  Vi behandlar inga känsliga personuppgifter (särskilda kategorier av personuppgifter) och vi förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje man.

Dina val och rättigheter

Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan be oss att radera dina personuppgifter. Du kan när som helst välja att avregistrera dig från utskick och i samband med det upphör vår databehandling för ovan angivna ändamål och vi tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Vi på Styrud strävar efter att vara en seriös partner och vi vill att vårt namn och varumärke förknippas med trygghet och förtroende.  Du kan alltid nå oss via info@styrud.se.

Dela gärna: