Styrud ökar takten i Stockholmregionen

Henrik WallentinSommarlovet är slut och med skolstarten lägger även resten av verkligheten in en högre växel. Styruds verksamhet står visserligen aldrig helt still, inte ens mitt i sommaren, men nu är det ändå nystart inför höstsäsongen.

I Stockholm laddar vi med en nytillträdd projektchef. Vi välkomnar Henrik Wallentin, som med Styruds rymliga verktygslåda som bas kommer att förvandla kundkontakter och förfrågningar till offerter, som i sin tur blir till lyckade projekt. Henrik kommer närmast från Strabag där han verkade som entreprenadingenjör och platschef.

– På Strabag jobbade vi med allt ifrån VA-ledningar till motorvägar, säger Henrik som känner sig hemma i de flesta av Styruds affärsområden.

Innan Strabag var han VA-chef och fastighetschef i Surahammars kommun med allt vad det innebär.

Henrik Wallentin är 42 år och bor med sin familj i Kolbäck, 11 mil utanför Stockholm. Han ser fram emot att få lite nytt att ta tag i och på frågan om varför valet föll på Styrud svarar han:

– Styrud verkar vara ett företag som vill framåt och utvecklas. Det ser jag som en utmaning och det lockar mig att vara en del av detta.

Joakim Kullinger är regionchef i Stockholm och är mycket nöjd med nytillskottet:
– Vi tror absolut att Henriks bakgrund kommer till nytta här hos Styrud. Han är ju redan kunnig på våra områden och kan se verksamheten med beställarens blick. En klar fördel.

Den händer mycket i Stockholmsområdet både inom infrastruktur och byggbranschen. Styrud erbjuder många av de lösningar som ska till för ett lyckat projekt. Vill du diskutera ledningsbyggande eller borrad grundläggning, välkommen att kontakta:

Joacim Kullinger
0705-21 37 48
joacim.kullinger@styrud.se

 

Dela gärna: