Välkommen på frukostseminarium!

Nytt år och nya möjligheter.

Under årets första kvartal bjuder Styrud in till fyra frukostseminarier i Stockholm. Fyra möjligheter till intressanta möten och nyttig kunskap – olika tema vid varje tillfälle.

Här finns inbjudan som pdf.

Torsdag den 24 januari:  Praktiska erfarenheter av schaktfritt ledningsbyggande
Schaktfritt är både billigt och bra för miljön. Men vet du att det finns en rad andra, vanliga ledningsbyggnadsproblem som du kan slippa med hjälp av schaktfri teknik? Lyssna och lär! Redovisning av praktikfall – frågor.

Torsdag den 14 februari:  Smart grundläggning, ljudlös sprängning och allt däremellan.
Borrning löser många komplicerade byggproblem. Vi går igenom fördelarna med vår egen borrmetod StyroRock och jämför den med traditionell kärnborrning. När ska du ersätta bullrig sprängning med tyst och miljövänlig wiresågning? Redovisning av praktikfall – frågor.

Torsdag den 21 februari:  Hur miljövänligt är schaktfritt, egentligen?
Vi visar hur mycket bättre för miljön det är att använda schaktfri teknik. Områden som berörs är utsläpp, transporter, deponering, återfyllnad, buller och efterlagning. Att trafik, boende och butiker slipper störning är grädden på moset. Redovisning av praktikfall – frågor.

Torsdag den 14 mars:  Vinst varje gång – spara stora pengar med geoenergi
Johan Barth, VD på Geotec, redovisar det allra senaste i diskussionen  om bergvärme kontra fjärrvärme. Vi redovisar också aktuella besparingskalkyler för bergvärme, och avslutar med en beskrivning av ett par färska energilager som vi byggt. Ställ dina frågor till proffsen!

Varmt välkommen till Styrud!
Seminarierna är kl 08:00-10:00 hos oss på Elverksvägen 10 i Järfälla.
Anmäl dig till hela serien, eller välj något av dem.
Välkommen med din anmälan till info@styrud.se, eller ring 031-336 78 50 och prata med Anette Carlsson

 

Dela gärna: