Vinnare på Elfack!

Elfack är över för den här gången. En intensiv, givande och rolig mässvecka med många möten och intressanta diskussioner, precis som det ska vara på mässa. Schaktfritt ledningsbygge var givetvis huvudnumret i Styruds monter och våra duktiga projektledare var på plats för att berätta om möjligheterna som tekniken erbjuder.

Vi passade på att lansera en nyhet! Styrud har utvecklat en metodväljare för ledningsbygge – Mullvaden. Enkelt och smidigt; Fyll i förutsättningar och få förslag på lämpliga metoder. Prova!

Vi bjöd på tårta för att fira Styruds ISO-certifiering och tillsammans med våra besökare gjorde vi slut på nästan 200 tårtbitar. Och så var det tävling i montern så klart! Den här gången utmanades våra monterbesökare med den klassiska labyrinten och det var många som gav sig i kast med uppgiften med stor entusiasm. Någon var till och med så berörd av nostalgitrippen att hen utbrast ”Jag är så lycklig!” flera gånger. Så kul!Vinnare!

Allra bäst på att rulla kula i labyrint var Magnus Jacobsson från Wallhamn AB, som klarade hela banan på 45 sekunder. En ynka sekund mer behövdes för Lars G Andersson från Jämtkraft och på tredje plats kom Johan Tunlin med tiden 53 sekunder.
(Johan får gärna höra av sig för att ta del av sin vinst – vi har inga kontaktuppgifter till dig!)

Grattis till veckans tre mest fingerfärdiga deltagare och tack för besöket, alla ni som tog er tid att komma förbi vår monter!
Nu är det tillbaka till verkligheten igen med mycket att göra och alla riggar igång. Full fart mot sommaren!

Dela gärna: